Thijs Borsten & Izaline Calister

Het eiland van mijn vader- T!P

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten verzamelt muzikale verhalen. Aan de hand van filmbeelden, liedjes en verhalen nemen Thijs en zangeres Izaline je mee op reis in het leven van Izaline en haar vader op Curaçao.

‘Het eiland van mijn vader’ is een muziekvoorstelling over, en met, zangeres Izaline Calister en is onderdeel van de reeks ‘Thijs Borsten & muzikale gasten’. Samen met bevriende collega Izaline gaat Thijs op zoek naar de muziek die haar levensverhaal illustreert.

Zangeres Izaline Calister is afkomstig van Curaçao en is daar zeer geliefd. Ze zingt en vertelt over Curaçao, haar vader en daarmee ook over zichzelf. Thijs reisde met haar mee naar haar geboorte-eiland. De vader van Izaline reed hen rond over het eiland.

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten ‘verzamelt’ al jaren bijzondere artiesten, die hij verleidt om hun muziek en hun verhaal met hem en het publiek te delen. Op deze manier wil hij laten horen en zien dat er wereldwijd bijzondere, spannende en persoonlijke muziek wordt gemaakt. Thijs maakt muzikale projecten van hoge kwaliteit voor jong en oud, waarin de mens achter de muziek een essentiële rol speelt.

Volg Thijs Borsten & Izaline Calister

Andere mensen bekeken ook