Theater van de Klucht

Heel Holland Lacht

Een hilarische voorstelling met een knipoog naar het bakprogramma Heel Holland Bakt. Zeker weten een avond onbezonnen lachen om Arijan van Bavel (Adje), Sabine Beens en Onno Innemee.

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. … Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om de winkel draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten?

Producent Theater van de Klucht brengt opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

De rollen in ‘Heel Holland Lacht ’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vind de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken! ”  De regie van ‘Heel Holland Lacht’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

“Arijan van Bavel: Nieuwe Koning van de Klucht.”- AD

Andere mensen bekeken ook