The Lost Pearl – Dance d’Alí

Op zaterdag 15 juni, geeft Dansschool Dance d’Alí Groningen haar vierde dansvoorstelling, getiteld ‘The Lost Pearl’.  De tweejaarlijkse schoolpresentatie wordt om 19.30 uur in Theater Kielzog in Hoogezand op de planken gebracht en het belooft weer een prachtig optreden te worden!

In de voorstelling, The Lost Pearl, nemen we je mee langs de beroemdste schilderijen ter wereld. Schoolkinderen van de Vermeerschool, hebben geen oog voor alle historische details en verhalen achter de prachtige schilderijen. Maar is het museum echt zo saai? En waarom gedraagt de nachtbewaker zich zo vreemd? Na sluitingstijd is het museum toch helemaal een dooie boel? Of toch niet…?

In de voorstelling tonen de leerlingen van Dance d’Ali hun geleerde choreografieën. De dansstijlen die voorbij komen zijn ballet, moderne dans, streetdance/hiphop en flamenco.

Kledingadvies publiek: Als kunstwerk of beroemd schilder ?

Ilona Alí heeft haar dansschool Dance d’Alí in juli 2012 opgericht en geeft, samen met 5 docenten, lessen in kleuterballet, klassiek ballet, streetdance/hiphop, jazz-dance, moderne dans en flamenco. Het aantal leerlingen heeft sinds de oprichting een grote vlucht genomen. De lessen worden gegeven in de dansstudio van De Witte Schuit aan de Timpweg in Groningen. Ilona heeft jarenlange ervaring als dansdocente en geeft, naast danslessen optredens met onder andere de formatie Los Hermanos. Ilona was tijdens de start van de Vuelta in 2009 het boegbeeld voor de Nederlandse publiciteitscampagne. Dance d’Alí organiseert tevens kinderfeestjes en diverse workshops.

Meer informatie over Dansschool Dance d’Alí vindt u op: www.dance-dali.nl

Volg The Lost Pearl – Dance d’Alí