South African Road Trip

 Opzwepend, vrolijk, kwetsbaar en oprecht hartverwarmend. Good Hope is een uitbundige Zuid-Afrikaanse beleving met prachtige muziek, zang, dans en mini-documentaires over de persoonlijke verhalen van de koorleden.

Gelukkig hoeven we de winter niet door zonder South African Road Trip, met het bekende Khayelitsha Mambazo Choir, meerdere Xhosa-zangeressen en Zuid-Afrikaanse muzikanten.
De vrolijke nummers, harmonieuze samenzang en opzwepende dans, zijn oprecht hartverwarmend.

De oogstrelende kostuums en het prachtige videodecor, met mini-documentaires over het dagelijkse leven van de koorleden, maken het plaatje compleet. Bijzonder zijn de indringende, persoonlijke verhalen van de koorleden. Zij vertellen over hun leven in de township, een leven dat zo anders lijkt, maar toch ook zoveel overeenkomsten vertoont met het onze.

Geboorte, liefde en dood: we maken het allemaal mee. Plezier, verdriet en hoop: we voelen het allemaal. ‘Good Hope’ is anderhalf uur pure en oprechte Zuid-Afrikaanse levenskunst.

Cast: Veertien Zuid-Afrikaanse muzikanten, zangers en zangeressen waaronder het Khayelitsha United Mambazo Choir | regie: Albert Klein Kranenburg | muzikale supervisie: Jeroen Sleyfer | videobeelden: Stefan Hurter | videobewerking: Catharina Scholten | kostuumontwerp: Dorien de Jonge

Inclusief inleiding om 19:15 uur = UITVERKOCHT!
Voorafgaand zal regisseur Albert Klein Kranenburg en één van de artiesten meer vertellen over de geschiedenis, cultuur en tradities van Zuid-Afrika. Lijkt het je leuk hier bij te zijn? Je bent van harte welkom. De inleiding begint om 19:15 uur. = UITVERKOCHT

Andere mensen bekeken ook