Rob & Emiel

Van Houdini tot Copperfield

Zet je schrap, want Rob en Emiel laten je zweven tussen magie, illusie en werkelijkheid in hun goochelshow Van Houdini tot Copperfield

Rob en Emiel wonnen al 14 keer het Nederlands kampioenschap goochelen en mogen zich de beste mentalisten ter wereld noemen! In deze voorstelling maken ze het onmogelijke waar, en spelen ze zelfs met de gedachten van mensen uit het publiek. Continu balanceren ze tussen werkelijkheid en illusie, het publiek telkens in verbazing achterlatend. Je zit er bovenop, en toch zou je zweren dat die persoon daar echt door de lucht zweeft! Illusie, mindfuck en experimenten: Rob en Emiel trakteren je op een unieke mix van deze technieken, en halen hun inspiratie volop uit de kunsten van grootmeesters als Houdini en Copperfield.

''Je weet dat er mensen op de wereld zijn die zulke dingen kunnen, je weet dat je belazerd wordt, je ziet het in allerlei varianten op tv, en toch weet je niet hoe dit kan. Daarbij zijn ze ook nog cabaretesk goed gebekt en handig in de interactie met het publiek en met elkaar.'' - Theaterkrant ★★★★ (over Blow me away)

Producent: Rob & Emiel | Artiesten: Rob & Emiel | Regie: Rob & Emiel | Fotografie: Dolph Cantrijn

Volg Rob & Emiel