Richard III – Shakespeare voor jong en oud

Goedemorgen Theaterproducties

Na Romeo & Julia laat nu Richard III een jong publiek kennismaken met de verhalen van Shakespeare. Een frisse en snelle theaterbewerking over ‘de grootste slechterik aller tijden’.

Stel je voor dat de beste schrijver die ooit heeft geleefd een toneelstuk over jou schrijft. Dat is toch fantastisch! Het overkomt koning Richard III. Shakespeare maakt met zijn toneelstuk van Richard de grootste slechterik allertijden, wereldberoemd om zijn slechte daden! Alleen is Richard daar niet zo blij mee, want hij was toch ook best aardig? Het wordt tijd dat hij de schrijver opzoekt: dit moet worden rechtgezet. Maar kan dat zomaar?

In familievoorstelling Richard III draait het niet alleen om de macht van de troon en kroon, maar ook om de impact van woorden. Goedemorgen Theaterproducties wil laten zien dat (geschreven) woorden je kunnen maken of breken. Voorzichtigheid is dus geboden!

De teksten zijn af en als ze dan gespeeld worden door dit drietal die daar met hun spel er nog meer kleur aan geeft is dit stuk absoluut een aanwinst en absoluut een bezoek aan het theater waard."

Musicalsites.nl ★★★★

Volg Richard III – Shakespeare voor jong en oud