Rayen Panday

Trigger

In zijn vijfde solo wil de cabaretier het hebben over wat er nog écht speciaal is en vertelt hij hilarische verhalen over zijn eigen leven.

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij ondertussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven vertelt. Of achter de piano kruipt om een paar heerlijke nummers te zingen.

Over Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.

NRC Handelsblad **** over zijn vorige show ‘Fenomeen’:

“Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (…) Een overtuigende voorstelling.” 

Volg Rayen Panday

Andere mensen bekeken ook