Raìces Cubanas

Raìces Cubanas on tour 2020

Een swingende Cubaanse avond met wereldberoemde Cubaanse nummers, maar ook fusions met hedendaagse pop, rock en jazz muziek.

Raìces Cubanas staat garant voor een swingende Cubaanse avond! Deze Cubaanse band is een graag geziene gast in veel theaters. Naast een vast repertoire van wereldberoemde Cubaanse nummers, komt zij ieder seizoen met een verrassend nieuw repertoire van bekende Cubaanse composities en fusions met hedendaagse pop/rock/jazz muziek.

In de ogen van Cubanen wordt de groep als één van de beste vertolkers van de traditionele Cubaanse muziek beschouwd. Met een variatie aan muziekstijlen zoals salsa, son, bolero, guaracha, tumbao en latin-jazz schijnt de Cubaanse zon in ieder theater. In de nieuwe samenstelling voor het theaterseizoen 2020 wordt de groep uitgebreid naar 7 muzikanten en een zangeres. Allen zijn van geboorte Cubaans.

Als toegift zal er direct na afloop een 15-minuten durende Fusion-act plaatsvinden tussen de traditionele Cubaanse muziekstijlen en hedendaagse popmuziek. Deze korte derde set wordt gedaan door ‘The ABC Soundmachine’.

Volg Raìces Cubanas