Programma presentatie 2020

Van 2 t/m 6 september 2020 neemt Directeur Ids Dijkstra jullie weer mee langs de voorstellingen van het komende theaterseizoen. Dit aan de hand van foto’s, filmpjes en previews van artiesten. Dit jaar niet een hele grote avond, maar verschillende avonden met een maximaal aantal bezoekers. Elke avond zal Bert Hadders samen met Ronald Smink of Jacob Spoelstra een voorproefje geven van wat er te wachten staat dit theaterseizoen.

Artiesten:

Bert Hadders
Hoewel Bert Hadders  zo’n veertig jaar geleden zijn geboorteplaats 2e Exloërmond verruilde voor het leven in ‘Stad’ bouwde hij middels de personages in zijn liedjes een nieuwe, virtuele nederzetting in de Drents/Groningse Veenkolonies. Hadders bezingt deze mensen met empathie, humor en aandacht voor detail.Tijdens de programmapresentaties brengt Hadders een preview van zijn voorstelling samen met Herman Sandman op 21 november 2020. Meer informatie over deze voorstelling vind je HIER.

Ronald Smink
Ronald denkt  volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma`s getoerd door heel Nederland. Ronald is ook de oprichter van de Comedytunes Comedynights.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat zeker gaat aanslaan.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!!!