POP Carrousel

In de maand juni organiseert Kielzog twee mini-muziekfestivals. In een gezellige huiskamersfeer kunt u nu weer genieten van live muziek in het Kielzog! Op drie verschillende plekken in het Kielzog-gebouw vinden concerten plaats voor een klein publiek. De muziekgroepen treden elk 3 keer op in dezelfde ruimte terwijl het publiek zich verplaatst en zo in kleine groepen langs de optredens wordt geleid. Kielzog zorgt er vanzelfsprekend voor dat deze ‘huiskamer-festivals’ veilig zijn om te bezoeken. Door de kleinschalige opzet kunt u de muziek van deze fantastische muzikanten heel direct beleven.

Theaterzaal – My Country Soul
Singer/Songwriter Anne-Lie Persson en band

Samen met bassist/arrangeur Marco Kerver en pianist Tony Hoiting brengt Anne-Lie een meeslepend programma met eigen liedjes en verhalen over Nederland en haar geboorteland Zweden.

 

Foyer – Senna Black

Sanne Hoekma – zang
Nathaniel van Veenen – gitaar
Jeff Migchelsen – gitaar

Senna Black brengt akoestische blues rock. Zangeres Sanne is afkomstig uit Utrecht en haar lyrische zang wordt begeleid door twee fantastische gitaristen. Harderwijker van het jaar 2019 Jeff Migchelsen en onze eigen Kielzog docent en gitaarvirtuoos Nathaniel van Veenen.

Foyer / Unit – No excuses

Blues

Sinds 1972 samen met Theo in verschillende samenstellingen in allerlei bandjes gespeeld.
Eigenlijk toevallig bij de bluesharp terecht gekomen, omdat die er bij de oprichting van de eerste band nog niet was. Een jaar later ook slaggitaar gaan spelen. Enkele namen van bandjes waar ik in gespeeld heb zijn: Working man’s bluesband, Shilly Shally, This Side Up. Bij No Excuses wisselt hij de leadzang af met Alfred.

Bestellen gaat voorlopig iets anders. Voor meer info KLIK HIER