NNO – Winnaars Prinses Christina Concours

Kamermuziekconcert door de winnaars van het Prinses Christina Concours. 

KLARINET                  NYNKE DIJKSTRA
PIANO                          WELMOED POELSTRA
VIOOL                          LOES MEVISSEN
SAXOFOON                BEATRIZ PINTO
PIANO(BEG.)             IRINA OSETSKAYA

De Vrienden van het Noord Nederlands Orkest stellen ieder jaar 3 prijzen beschikbaar aan het regionale concours Noord, de regionale voorronde die altijd in maart plaats vind in Groningen. De prijs bestaat uit een geldbedrag en een optreden in de kamermuziekserie van het NNO. Dit om de jonge mensen de gelegenheid te geven om podium ervaring op te doen.

In 2018 waren de bovenstaande jongelui de gelukkigen en na optredens vorig seizoen in Drachten en Eelde komen ze nu naar Hoogezand.

Het programma wordt pas ongeveer vier weken voor het concert bekend gemaakt, afhankelijk van hun vorderingen op dat moment.

Voor ons klassieke programma is Kielzog een samenwerking aangegaan met het NNO. We zijn er trots op dat topmusici van het NNO ook in Hoogezand te bewonderen zijn. De concerten vinden plaats in de kleine theaterzaal en worden verzorgd door kleine ensembles.

NNO Compleet = 6 x NNO Kamermuziek voor gereduceerd tarief!
Per concert bedraagt de entree € 11,- Maar met het NNO-kamermuziek abonnement kun je alle 6 concerten bijwonen voor slechts € 55,- Het abonnement is NIET PERSOONSGEBONDEN. Dus als je een keer niet kunt, leen je je abonnement die keer gewoon aan een bekende uit.