Meiden van LOS

Lusten en Lasten - T!P

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen erachter dat het leven best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

Lusten en Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.

Over de voorstelling VAST

…” Met “VAST” hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een der beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is. “…

…”ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst IS van het hoogste niveau.”…

Volledige recensie: http://www.cultuurpodium.nl/entry/1830

Volg Meiden van LOS