Marjolijn van Kooten

Ongestoord - T!P

Psychiatrisch cabaret, boordevol zwarte grappen, relativerende humor en ontroerende liedteksten.Geen zware kost. Nee, deze avond is 100% anti-depressief.

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen Paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’. Alweer een voorstelling boordevol zwarte humor. Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal?

Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen!

Volg Marjolijn van Kooten

Andere mensen bekeken ook