Maria De Fátima

Nacht in Lissabon - Chanson en levensliederen meteen gegrepen door de puurheid van de Fado en de Boheemse sfeer van Lissabon.

tops
U wandelt door Lissabon van zonsondergang tot in de kleine uurtjes: van de oevers van de Taag via pittoreske steegjes naar beruchte volkswijken, van dagjesmensen in restaurants naar schimmige figuren op donkere straathoeken – ieder met zijn eigen verhaal, zijn eigen Fado.

David Vos is uw gids op deze nachtelijke ontdekkingstocht. Deze ras verteller, zelf vertolker van chanson en levenslied, was meteen gegrepen door de puurheid van de Fado en de Boheemse sfeer van Lissabon.

De Portugese Maria de Fátima won al op haar 12e Lissabon’s belangrijkste zangcompetitie. 40 jaar later zingt zij de Fado nog steeds vanuit haar tenen en zij werd reeds door de Portugese president opgenomen in de ‘Orde van Infante D. Henrique’ voor haar verdiensten omtrent deze muziek.tops Tip van Ids

Nog niet bekend met dit genre? Dan is dit je kans. Ids, onze programmeur/directeur raadt je aan naar deze voorstelling te gaan. Hij heeft een aantal specifieke, niet alledaagse voorstellingen in ons programma geselecteerd waar hij hoge verwachtingen van heeft.

Volg Maria De Fátima

Andere mensen bekeken ook