Kinder-boekenweek

Kinderboekenweekspektakel in samenwerking met de bibliotheek.Griezelen! (7+)

Hoera, het is weer kinderboekenweek! Kom naar het kinderboekenweekspektakel en griezel je van spannende workshop naar een verrassende voorstelling. Maak je eigen Griezelgeluiden, neem je eigen Mummie mee naar huis en wie griezelt er nou harder, jij of je nieuwe Griezelmasker? Om 15.00 uur begint de voorstelling Bomkak Zing’s met Tosca Menten. Denk je nou echt dat zij al haar verhalen zelf verzint? Wel nee! Dat doen al die personages in haar hoofd. En het is de hoogste tijd om hen een keer in het echt te ontmoeten. In een voorstelling vol grappen, grollen en liedjes laat Tosca hen opdraven. Laat je verrassen, luister en zing vooral met hen mee! Tosca Menten, Kiki Schippers, Jorind Josemans (accordeon) en Mirek Walton (toetsen en gitaar). Kom verkleed!

Tussen 16.00 en 18.00 uur is er een griezelmenu in het Grand-Café. Reserveren voor dit menu kan via telefoonnummer (0598) 37 36 55.

Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene naar deze middag. Volwassen begeleiding is gratis (max. 2 kaarten). 

Gerelateerde voorstellingen