Kielzog Rouge Familierevue (première)

Kielzog productie

Het K.I.E.L.Z.O.G.: het Kinderen In Erbarmelijke, Lastige, Zielige Omstandigheden Gezelschap loopt gevaar. Lukt het de bewoners om hun onderkomen te redden? Kom erachter in deze vrolijke familierevue.

Midden in het centrum van Hoogezand staat het huis van de familie Goedhart, het onderkomen van Het K.I.E.L.Z.O.G.; het Kinderen In Erbarmelijke, Lastige, Zielige Omstandigheden Gezelschap. Het leven is er heerlijk, tot op last van de bank, aangespoord door een iets te enthousiaste projectontwikkelaar, het huis gesloten dreigt te worden. Om geld in te zamelen besluiten de kinderen een benefietavond te organiseren met zang en dans en acts: De Kielzog Rouge Familierevue. Waar de kinderen en hun medebewoners er alles aan doen de avond tot een groot succes te maken, proberen de bankmedewerkers en de projectontwikkelaar er juist voor te zorgen dat dat niet lukt… En wat voor rol spelen die rare buurvrouwen in het verhaal? Zal het de kinderen lukken het huis te redden?

Voor het vierde jaar op rij maakt Kielzog een vrolijke familievoorstelling, met veel liedjes en gezelligheid. Deze voorstelling wordt gemaakt met amateur-toneelspelers, begeleid door een professioneel productieteam. De regie is in handen van Miranda Bolhuis, de muziek van Harry Voornhout.

 • Kielzog Rouge Familierevue
  zo. 5 juni - 15:00
  Jeugd
  Theater
 • Kielzog Rouge Familierevue
  ma. 6 juni - 15:00
  Jeugd
  Theater