Kielzog familierevue

De Kielzog familievoorstelling

In de Kielzogstraat klinkt al jaren hetzelfde lied en de vrouwen en jongeren die er wonen zijn somber gestemd. De vaders, mannen en minnaars zijn namelijk van huis, en dat maakt oudejaarsavond een stuk minder knus. Dan komt Vrouw Boeghwater om de hoek kijken. Brengt zij de bruisende energie waar de inwoners van de Kielzogstraat op zitten te wachten?

De Kielzog Familierevue is een grappige en ontroerende voorstelling over thuisgevoel en over verandering. De Kielzogstraat wordt omgetoverd tot Kielzogavenue met alles erop en eraan: het Kielzog Orkest, dansers, muzikanten, acteurs, toneelspelers en zangers.

De Kielzog familievoorstelling
De Kielzog familievoorstelling is inmiddels een welbekende jaarlijkse traditie. Dit jaar zijn alle spelers, makers, zangers, dansers en muzikanten letterlijk uit Kielzog opgetrommeld. Zelfs het decor is samengesteld door cursisten van de Kielzog kunstwerkplaats. Afgelopen maanden bruiste het in Kielzog. Samen met theatermaker Gabrielle Glasbeek (bekend van o.a. Vrouw Holland) werkten cursisten van de kunstwerkplaats en leerlingen van de muziekschool aan de voorstelling.

Cadeautje van Kielzog
Wij hebben dit jaar meer cursisten en leerlingen dan ooit te voren! Om dat te vieren is de entree voor deze voorstelling helemaal gratis. Reserveer je gratis kaartje om zeker te zijn van een plaats in de zaal.