Jon van Eerd, Nandi van Beurden e.a.

Zo vader zo zoon (try-out)

Met Zo vader zo zoon waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door ons theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen brengen Harrie Vermeulen tot een ongekend komisch hoogtepunt.

In Zo vader zo zoon zien we dat Harrie bij zijn succesvolle zoon in huis woont. Maar hoe slim en geslaagd Harrie’s zoon is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zoonliefs arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten om hem aan de haak te slaan en kan daar de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er dan ook alles aan om hem uit huis te krijgen. Er zal toch vast wel een datingsite voor ouderen zijn om Harrie aan een oud besje te koppelen?

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij daar geen stokje voor zou steken… Bereid je voor op dolkomische misverstanden, intriges en verwikkelingen, zoals je van Harrie gewend bent.

Cast: Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a. | Regie: Caroline Frerichs | Script: Jon van Eerd | Fotograaf: Lesley Pols

Volg Jon van Eerd, Nandi van Beurden e.a.