Javier Guzman

Oudejaarsconference 2021: In vertwijfeling verblijven

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Let op: vanwege de nieuwe maatregelen zit je niet op je geselecteerde stoel. Onze gastdames / -heren begeleiden je naar een plek in de aangepaste zaal.


Javier Guzman verzorgde al meerdere malen een oudejaarsconference en na een turbulent jaar als 2021 kan de komiek deze keer niet overslaan. In zijn Oudejaarsconference 2021: In vertwijfeling verblijven neemt hij op humoristische wijze het jaar door.

Hij bijt zich vast in belangrijk, maar ook minder urgent nieuws. Guzman is scherp en kritisch, precies zoals we hem kennen. Eén ding is zeker: dit wordt een avondje onbelemmerd lachen!

Javier Guzman

Guzman is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene.

Fotograaf: Petrovsky & Ramone