De Dansers & Het Filiaal theatermakers (8+)

Hotel Hierwaardaar

Een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend (dans)theater samenkomen. Welkom in Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen!

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar.

Het Filiaal theatermakers en De Dansers

De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit.

Na het zien van deze voorstelling wil je zeker nog een nachtje bijboeken in Hotel Hierwaardaar. "

Kidsweek ★★★★

De achtplusvoorstelling Hotel Hierwaardaar is de eerste coproductie van de Utrechtse clubs Het Filiaal theatermakers en De Dansers en smaakt absoluut naar meer. Beide gezelschappen hebben hun eigen expertise – respectievelijk objecttheater voor de jeugd en muzikaal danstheater – maar vinden elkaar in hun licht-anarchistische, beeldende en opvallend uitnodigende theatertaal."

Theaterkrant

Volg De Dansers & Het Filiaal theatermakers (8+)