Hotel Hierwaardaar (8+)

De Dansers & Het Filiaal theatermakers

De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers bundelen hun krachten in Hotel Hierwaardaar, een bizarre, verontrustende en tegelijkertijd hilarische dansvoorstelling voor iedereen ouder dan 8 jaar.

Hotel Hierwaardaar is een vervallen gebouw aan het einde van de wereld. Hier verschijnen en verdwijnen dingen op wonderbaarlijke wijze. In de hotellobby zitten vier verdwaalde gasten, die hard hun best doen zich thuis te voelen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk met dansende vissen, stormende muren en plagende meubels om je heen! Hotel Hierwaardaar is een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend (dans)theater samenkomen.

Na het zien van deze voorstelling wil je zeker nog een nachtje bijboeken in Hotel Hierwaardaar. "

Kidsweek ★★★★

De achtplusvoorstelling Hotel Hierwaardaar is de eerste coproductie van de Utrechtse clubs Het Filiaal theatermakers en De Dansers en smaakt absoluut naar meer. Beide gezelschappen hebben hun eigen expertise – respectievelijk objecttheater voor de jeugd en muzikaal danstheater – maar vinden elkaar in hun licht-anarchistische, beeldende en opvallend uitnodigende theatertaal."

Theaterkrant

Volg Hotel Hierwaardaar (8+)