Holland Dance Festival & Codarts Dance Company

Talent on the Move

Talent On The Move is een aanstekelijke en zeer afwisselende dansshow op het hoogste niveau. Passie en energie spatten van het podium af. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. In eerdere edities werd onder andere werk vertoond van topchoreografen Jiří Kylián, Hans van Manen, Cayetano Soto en Hofesh Shechter.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft zijn thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten, met als hoogtepunt de tweejaarlijkse, wereldwijd befaamde dansbiënnale in Den Haag.

Codarts Rotterdam

Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de jonge dansers profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien.