Fleetwood Mac

the incredible story, as told by The Cosmic Carnival

Het ongelooflijke verhaal en hits als ‘Oh Well’ en ‘Black Magic Woman’ van Fleetwood Mac, door de Rotterdamse band The Cosmic Carnival.

Met een mix van rauwe powerblues en psychedelica veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’.

Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album ‘Rumours’ uitgebracht, symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag.

Van Londense bluesband in de jaren 60 tot aan de Amerikaanse hitsuccessen in de jaren 70. The Cosmic Carnival, één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, vertelt het indrukwekkende en roerige verhaal van de legendarische Britse band Fleedwood Mac.

The Cosmic Carnival is:

Nicolas Schuit: Guitars & Vocals | Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals

Frank Schalkwijk: Guitar & Vocals | Gerben van Etten: Keys & Vocals

Michael Trouserhouses: Bass & Vocals | Kaj van Driel: Drums | Wies Delouise: zang


Volg Fleetwood Mac

Andere mensen bekeken ook