Dutch Eagles

Gold (try-out)

Grote hits van hun Amerikaanse voorbeeld en juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode. Ze spelen met weergaloze precisie, exact klinkend zoals je gewend bent en springlevend gebracht.

De trouwe fans weten dat de mannen van Dutch Eagles onvervalste muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush doen, willen ze in ‘Gold’ met je delen. Liefdevol gespeelde hits van hun grote Amerikaanse voorbeeld worden afgewisseld met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud waard. Doe je ogen dicht en smelt weg bij de superieure meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s van de Hollandse adelaren. Want met een kaartje voor Dutch Eagles heb je niets minder dan goud in handen.

Ruim 40 jaar na dato staat de authentieke muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd recht overeind. De Dutch Eagles zijn inmiddels tot ver buiten onze grenzen de onbetwiste ultieme vertolkers van dit muziekgenre en het tijdperk. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier en overtuiging brengen zij deze tijdloze muziek al meer dan 10 jaar schijnbaar moeiteloos tot leven. Leo Blokhuis schreef al dat de Dutch Eagles live de ‘echte’ Eagles voorbijgaan. De Dutch Eagles zijn dan ook veel meer dan ‘the next best thing’, ze zijn de beste muzikale reisgids die je je kan wensen. Laat je meeslepen in een avond met superieure songs, meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit door de beste live band van Nederland.


beeld: Chris Pedis & Andre Kemp
regie: Lennart Monaster

Andere mensen bekeken ook