Doet sneeuw pijn

Saskia Temmink - T!P

Deze solovoorstelling is gebaseerd op het indrukwekkende, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans. Het verhaal van een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, terwijl haar dagelijkse leven als moeder gewoon doorgaat.

Ik denk dat ik gil, want mijn ouders en broer komen meteen de keuken in rennen. “Hij is dood,” zeg ik, met de telefoon nog in mijn hand. “Hij heeft een paar uur geleden een ongeluk gehad.” Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden, maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind.

Doet sneeuw pijn is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaans en wordt gespeeld door Saskia Temmink (o.a. ‘De Vloer op’, ‘De 12 van Oldenheim’ en ‘Bloedverwanten’). Door de makers van ‘LEEF!’, ‘PAAZ’, ‘Ma’ en ‘Emma wil leven’.

Inclusief inleiding om 19:15 uur

Voorafgaand aan de voorstelling zal dramaturg Annemiek Lely meer vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Je bent van harte welkom. De inleiding begint om 19:15 uur

Fotograaf: Annemieke van der Togt | Cast: Annemieke van der Togt | Regie: Benno Hoogveld | Script: Roos Schlikker & Erris van Ginkel | Muziek: Rik Ronner | Decor- en lichtontwerp: Mike den Ottolander | Kostuums: Sabine de Groot

 

doet sneeuw pijn

Volg Doet sneeuw pijn

Andere mensen bekeken ook