Derek Ogilvie

Bijna iedereen heeft wel eens van Derek Ogilvie gehoord: één van Nederlands bekendste mediums die jarenlang te zien was op RTL4. Hoewel hij sinds 2016 niet meer op de Nederlandse televisie te zien is, houdt hij altijd nog theatershows door Nederland. Ook dit najaar zal hij weer vele locaties aandoen in ons land tijdens The Reunited Tour.

Derek:
“Natuurlijk hopen de meeste mensen die naar een show komen dat zij via mij contact krijgen met een overleden dierbare. Om die reden heb ik nu bewust gekozen voor kleinere theaters zodat ik meer impact én meer contact met het publiek kan hebben. Daarbij vergroot ik hiermee voor een ieder de kans op een reading.”

“Ik loop graag door heel het theater heen om contact te maken met de overledenen. Van de eerste rij tot op het balkon, ik ga waar de ‘spirits’ mij naar toe brengen. Alles wat ik doe wordt tevens op een groot scherm getoond, het maakt dus niet uit waar je zit in de zaal. Natuurlijk zijn er emotionele momenten tijdens een show maar er wordt ook regelmatig gelachen. Dit resulteert in een eclectische sfeer.”

En wat als je geen Engels spreekt? “Als je geen Engels spreekt kan je gerust naar de show komen. Er is een vertaler aanwezig dus je kan alles goed volgen.”

KAARTEN? Klik Hier 

Volg Derek Ogilvie