De Winter Gruffalo (3+)

Meneer Monster

Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere besneeuwde bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

De Winter Gruffalo is een spannende, fysieke slapstickvoorstelling van theatergezelschap Meneer Monster, voor iedereen van drie jaar en ouder. Het verhaal is gebaseerd op het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief. Het gezelschap maakt cartoonesk en beeldend actietheater en de voorstellingen kenmerken zich door hun oprechte toon en toegankelijkheid voor jong en oud. Meneer Monster werd in 2013 opgericht door Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven en kreeg in korte tijd grote bekendheid door internationale jeugd-bestsellers te bewerken tot volwassen jeugdvoorstellingen. Bekende voorstellingen van Meneer Monster zijn De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, Lucky Luuk en Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

Volg De Winter Gruffalo (3+)