De Wijk De Wereld

Uitverkocht

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Nu komt De Wijk De Wereld naar Kielzog en wordt Kielzog het huis van Foxhol! De hele zomer werken dorpsbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van vr 24 t/m zo 26 september te zien is in Kielzog.

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van Jan, Djébé, Marck, Irma en vele anderen. In de vorm van toneel, muziek, dans en alles daar tussenin komt het dorp verrassend tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Mads Wittermans, Lies van de Wiel, Philipp Cahrpit en Karin Noeken. De Wijk De Wereld vindt plaats op verschillende plekken in Kielzog (Het Huis van Cultuur en Bestuur): bij aanvang word je ingedeeld in een groep en onder begeleiding van een gids ga je op pad!

Busvervoer vanuit Foxhol
Voorafgaand aan elke voorstelling vertrekt vanuit de Klabbe in Foxhol een bus richting Kielzog (vertrek 19:30 uur) Je kunt hier gratis gebruik van maken! Een kwartier na de voorstelling rijden we vanuit Kielzog terug naar Foxhol.

Volg De Wijk De Wereld

 • De Wijk De Wereld
  vr. 24 september - 20:15
  Theater
  Uitverkocht
 • De Wijk De Wereld
  za. 25 september - 14:30
  Theater
  Toneel
 • De Wijk De Wereld
  za. 25 september - 20:15
  Theater
  Uitverkocht
 • De Wijk De Wereld
  zo. 26 september - 20:15
  Theater
  Toneel