De Schippers van De Kameleon (6+)

Stichting Homemade Productions (try-out)

Daar is hij dan eindelijk. De snelste boot van heel Nederland. De Kameleon! Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu de theaters in. Een muzikaal spektakel en een huiveringwekkend avontuur. Onderschat het platteland en het groene water niet want de onbesuisde tweeling zal altijd overwinnen. 

Het leek zo rustig in het dorp Lenten. Tot daar de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Even lijkt het er op dat hij een orkest zou willen beginnen in dit plekje aan het water. Maar zijn motieven zijn uitermate duister. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen. Samen met de oplettende agent Zwart en de olijke boerenknecht Gerben zullen ze deze onverlaat moeten ontmaskeren. Gelukkig krijgen ze daarbij ook hulp van het superslimme meisje Sara en een mysterieuze waarzegster waarvan niemand precies weet wat zij nu eigenlijk in Lenten te zoeken heeft.

De Schippers van de Kameleon  is een muzikaal spektakel, geheel en al in de traditie van de boeken, de films en de TV-serie. Met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer, in een regie van Robin van den Heuvel. Geschreven door Dick van den Heuvel, geproduceerd door Gerda van Roshum van Homemade Productions. Met Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch en vele anderen.

Vooraf lekker eten

De kok van het Grand Café maakt vooraf een heerlijk theaterdiner of kinder-diner. Op deze manier kun je alvast in de stemming komen en ben je altijd op tijd voor het concert! Reserveer hier je diner. Reserveren kan ook via telefoonnummer (0598) 37 36 55.

Kinder-arrangement (t/m 18 jaar)

Hoofdgerecht keuze uit:

  • kipnuggets met patat en appelmoes
  • kibbeling met patat en kruidensaus
  • pannenkoek met stroop en/of poedersuiker

Dessert:

  • ijscoup met aardbei

Volg De Schippers van De Kameleon (6+)