Comedytunes Comedynights

Jacob Spoelstra, Felix Heezemans, Wilko Terwijn en Ronald Smink

Comedytunes comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Vanavond zie je de volgende comedians in de line-up.

Ronald Smink


Vanavond is het vleesgeworden stripfiguur Ronald Smink de MC. Ronald denkt  volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf  en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma`s getoerd door heel Nederland. Ronald is ook de oprichter van de Comedytunes Comedynights.

De Pers: Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er Absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen. Leeuwarder courant

Jacob Spoelstra


Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat zeker bij ons in Simplon gaat aanslaan.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!!! we zetten in de Neushoorn in ieder geval de Beerenburg  klaar voor deze droge fries.

‘Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht’
(chinees gezegde, denk ik)

Felix Heezemans


Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen,” zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Felix heeft in al zijn ergernissen een zeer absurdistische kijk op het leven.

Wilko Terwijn


Wilko Terwijn de ras echte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch.  De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Hij was   te zien op RTL 4  in de Grote improvisatie show.  Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.TV