Comedytunes Comedynight

Drie comedians en een gastheer vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Leun lekker achterover en geniet van een flinke dosis endorfine. 

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Tijdens Comedytunes Comedynight zie je 3 van de beste comedians van Nederland en
een MC die de avond aan elkaar praat.

Op 7 november zie je Wouter Monden, die bekend staat om zijn harde en
cynische grappen, en Ronald Smink, een vleesgeworden stripfiguur. De headliner is Vincent Geers en Tom Sligting praat de avond aan elkaar.

Wouter Monden 

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, België en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

Ronald Smink

Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt  volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf  en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma`s getoerd door heel Nederland.

Tom Sligting 

Tom is Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam.  Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien.

Vincent Geers 

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland.  Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala  (Npo1) en the roast of Gordon ( Comedy central).

Volg Comedytunes Comedynight