Comedy Stand-Up Starters

Het is dubbel lachen geblazen tijdens de comedymiddagen ins ons Grand Café. Maak kennis met twee startende stand-up comedians en kom een middagje onbezonnen lachen in ons Grand Café.

Na het afronden van haar theateropleiding, stort Jans Budding zich volledig op stand-up comedy. Dit met groot succes! Na haar vijfde optreden werd ze gelijk aangenomen als comedienne van het Utrechtse comedy-collectief  het Comedyhuis. Jans  maakt grappen over het  alledaagse leven.
Met haar spel weet ze het publiek haarfijn een lachspiegel voor te houden.

Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal.
Sinds juli 2015 staat Marc overal in Nederland op het podium als standup comedian. In 2017 stond hij in de finale van de Talent Comedy Award in Delft en in 2018 won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht. Als winnaar speelde hij dat jaar op het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg.

Andere mensen bekeken ook