Comedy Stand-Up Starters

Het is dubbel lachen geblazen tijdens de comedymiddagen ins ons Grand Café. Maak kennis met twee startende stand-up comedians en kom een middagje onbezonnen lachen in ons Grand Café.

Odette van der Molen is gemaakt voor de spotlights, ze studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en ging daarna aan de slag als Actrice en Presentatrice en maakte zowel televisie als theater.  Vervolgens ontdekte de ras- Amsterdamse Standup Comedy en ze was meteen verkocht.  Odette staat inmiddels in veel shows en word graag gezien in de comedyclubs met haar verassende stijl, zelfspot, scherpe humor, hilarische typetjes en weet op een uitdagende manier de huidige tijd en de generatiekloof op de hak te nemen.

Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats, en is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen.
Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook. . . . .