Casus Circus

***LET OP: AANVANGSTIJD 16.00 UUR IPV 15.00***
Driftwood - acrobatiek op topniveau, origineel, en in een hoog tempo

tops

Het krachtige en liefdevolle ‘Driftwood’ is de nieuwste productie van het Australische, award-winnende Casus Circus. Met zijn prachtige mix van acrobatiek, dans en muziek is het gezelschap een graag geziene gast op grote internationale festivals. In deze show vertelt het vijftal over hoe we in het leven gevormd worden door de mensen die we onderweg tegenkomen. Onze ontmoetingen met geliefden, vijanden en volslagen vreemden wijzen ons de weg en bepalen wie wij uiteindelijk worden. Via adembenemende acrobatische dans laat Casus Circus zien hoe we snakken naar menselijk contact en hoe dit ons houvast geeft om te overleven. “Acrobatiek op topniveau, origineel, en in een hoog tempo.” – The Guardian

Adembenemende acrobatische dans.­

The Guardian: “Acrobatiek op topniveau, origineel, en in een hoog tempo.”

tops Top Voorstelling

Wil je verzekerd zijn van een mooie avond? Voor deze voorstelling steken wij onze handen in het vuur. De topvoorstellingen zijn onze pareltjes die zichzelf hebben bewezen.

‘Acrobatiek, dans en muziek op topniveau. Deze voorstelling heeft alles in zich en zal wie dan ook van het begin tot het eind boeien. Een volwassen keuze voor de hele familie! We zijn blij dat we het Australische circus in Hoogezand mogen ontvangen,’ aldus Ids Dijkstra (programmeur/directeur).

Volg Casus Circus