Barrie Stevens gaat altijd door

The Show Must Go On

In deze intieme solovoorstelling vertelt showman en choreograaf Barrie Stevens over zijn leven en zijn veelzijdige carrière. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen.

Zijn kreet “vooral doorgaan” kent iedereen. Barrie is als jonge Engelsman naar Nederland gekomen om als danser ‘het vak’ in te gaan. Een lange carrière die nog steeds doorgaat. En nu is het de tijd om over die veelzijdige loopbaan en zijn leven te vertellen. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’. Over zijn liefdes en alle ups-and-downs.

In zijn voorstelling vertelt hij over zijn ervaringen voor en achter de schermen. Hij vertelt bijvoorbeeld hoe Annie M.G. Schmidt hem in ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maakten die hij nu is.

Fotograaf: Govert de Roos | Cast: Barrie Stevens | Regie: Vincent van den Elshout | Teksten: Lars Boom |  Kostuumontwerp: Glenn Hewitt

Volg Barrie Stevens gaat altijd door

Andere mensen bekeken ook