Arnout van den Bossche

Burn-out voor Beginners- T!P

Een hilarische theatershow over de absurditeit van het kantoorleven met onuitspreekbare functies,moeizame procedures en haantjesgedrag van managers.

Een eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Als je hem ziet zou je nooit vermoeden dat hij comedian is. Je zou wedden dat hij net van zijn werk komt, ergens in een groot betonnen gebouw. Jarenlang was hij ook die man: een ingenieur met een onuitspreekbare functie die werkte voor grote bedrijven.

Voor zijn show Burn-out voor Beginners haalt hij inspiratie uit dat vorige leven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers… Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Met zijn theatershow speelt deze Vlaamse comedian al 3 seizoenen voor uitverkochte zalen.

Het vele toeren voor ‘De Relatiefluisteraar’ werd Arnout te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf. Hij wilde volledig stoppen met comedy. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit de trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Volg Arnout van den Bossche

Andere mensen bekeken ook