Arjan Kleton

Sluitingstijd

In zijn tweede solo voorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje.

Nog nooit is het woord sluitingstijd zo beladen en actueel geweest als de laatste tijd. De avondklok; op de klok naar huis racen om nog net op tijd binnen te zijn, op afspraak winkelen (hoe laat ook alweer?) en kunnen we nog een biertje bestellen? Bovendien leven we in Nederland sowieso nogal op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje stappen wel allemaal de tijd. Naarmate de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. En hoe lekker is dat! Als barkeeper maakte Arjan Kleton dit regelmatig mee. Vooral tegen sluitingstijd. Na het laatste rondje is niets meer wat het lijkt.

Na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale after-party.

Biografie Arjan Kleton

Bartender/cabaretier Arjan Kleton werd na de première van zijn debuutvoorstelling Met de fles grootgebracht in de pers ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Dit succesvolle eerste programma werd meteen uitgezonden door BNNVARA. Ook won Kleton exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam.

Deze voorstelling is onderdeel van Het Nationaal Theaterweekend.

Volg Arjan Kleton