Albatros

Russisch programma

De mannen van de sigarenfabriek Albatros uit Nieuwe Pekela zongen samen tijdens het rollen van de sigaren. Reden om het Christelijk mannenkoor Albatros op te richten. Tegenwoordig geven ze  concerten tot ver over de landsgrenzen tot in Polen en Rusland. Het koor geniet zowel landelijke als internationale bekendheid en behoort tot de top van de Nederlandse koren. In Kielzog brengen  ze ondermeer gezangen en psalmen uit de liturgie van de Russisch-Orthodoxe kerk en Russische volks- en soldatenliederen. De avond is compleet met een intermezzo bestaande uit toegankelijke Engelstalige stukken en spirituals.

Muzikale leiding  Anton Stulp, begeleiding Cas Straatman op piano en Gerti Bruin op accordeon. De sigarenfabriek “Albatros” bestaat inmiddels niet meer.

Theaterbuffet bij deze voorstelling
Tot 1 dag voor de voorstelling krijg je € 2,50 korting op ons theaterbuffet (excl. drankjes). Het warm en koud buffet staat klaar vanaf 17.30 uur. Vouchers hiervoor kun je kopen als je kaarten bestelt. Heb je al kaarten?  Stuur dan een mail naar grandcafe@kielzog.nl en je krijgt ook deze korting.
Deze actie is alleen geldig in combinatie met toegangskaarten voor de voorstelling van Albatros.

 

Volg Albatros

Gerelateerde voorstellingen