ABBA XS

Beatrice en Vera van der Poel

ABBA in het Extra Small dit keer! De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen de liedjes van ABBA op geheel eigen wijze. Maar ze zullen ook verhalen vertellen over de wereldberoemde Zweedse band. Liedjes als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia komen voorbij. Oftewel een groot feest van herkenning.

De zingende zussen Beatrice en Vera van der Poel kruipen in de huid van Anni-Frid en Agnetha en vertellen het fantastische verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama en de achterklap. Ze zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier: Extra Small zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano.

Van der Poel

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in de band Beeswamp. Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze bracht twee solo albums uit, trad op met de Nits en het string-quartet Zapp. En speelde met haar band VOER op het North Sea Jazz festival. Beatrice heeft diverse albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt, op het North Sea Jazz Festival en de Parade en spreekt audioboeken in o.a. Judas van Astrid Holleeder.

Pianist: Leo Bouwmeester of Marcus Olgers | Regie Eddie B.Wahr