Aan tafel met Charles Dickens (theaterdiner)

Op Verhaal

Schuif aan, geniet van je diner en waan je in het Victoriaans Engeland van Charles Dickens. Na het succes van het Dahldiner en Couperus Culinair neemt Op Verhaal je nu mee naar het Engeland van Charles Dickens. De tijd van slobkousen en ruisende rokken, van straatschoffies en armenhuizen. 

Verhalen van Dickens moet je beleven met ál je zintuigen. Hij is een meester in het beschrijven van kleurrijke personages. In het theaterdiner Aan tafel met Charles Dickens brengen Janneke Tanja en Frank Belt zijn verhalen tot leven. Onno van Tongeren begeleidt op viool en de kok van dienst zorgt voor een smakelijk driegangendiner, dat op de tafel van de Engelse schrijver zelf niet had misstaan.

Menu

Gang 1: Het klokkenspel – Janneke Tanja & Onno van Tongeren

  • Doperwtensoep met spinazie

Gang 2: De strijd in het leven – Frank Belt & Onno van Tongeren

  • Engelse curry met runder stoofvlees. (ook vegetarisch verkrijgbaar)

Gang 3: Oliver Twist – Janneke Tanja, Frank Belt & Onno van Tongeren

  • Sinaasappel-roompudding

De recepten van deze avond zijn afkomstig uit het kookboek Aan tafel met Charles Dickens.

Volg Aan tafel met Charles Dickens (theaterdiner)