50 jaar Café Bolle Jan

Ouderwets gezellig!

Café Bolle Jan gaat de theaters in en zal een ode brengen aan de dierbare geschiedenis van de gezellige historische bruine kroeg. A trip down memory lane!

Café Bolle Jan is tot op de dag van vandaag het meest bezochte en bekendste café van Amsterdam. Eigenaar Jan Froger op zijn accordeon, zong samen met zijn geliefde vrouw Mien hun smartlappen. Een café waar de wieg van vele bekende artiesten heeft gestaan. Toen René Froger groot genoeg was de bühne te beklimmen heeft hij daar menig duet gezongen.

Nu staat kleinzoon Danny Froger, naast een tal van andere bekende namen, daar menig avond een moppie te zingen. Dochter Nancy runt de zaak en bewaakt het dierbare erfgoed van haar ouders met haar hart.

Dit jaar bestaat café Bolle Jan 50 jaar. Om de gasten te bedanken die alle jaren trouw van heinde en verre naar café Bolle Jan zijn gekomen, komt café Bolle Jan nu naar haar gasten.

Zit- / sta-concert 
Deze avond hebben we de rijen voor de tribune uit de zaal gehaald zodat we er voor de tribune genoeg ruimte is voor mensen die de avond willen swingen. Zo maken we er een knallend en swingend feest van. De zaal beschikt deze avond over 220 zitplaatsen en 200 staplaatsen.

Volg 50 jaar Café Bolle Jan

Andere mensen bekeken ook