Kielzog Popschool

Les volgen bij Kielzog Muziekschool betekent meer dan alleen muziekles! Wij begeleiden en ondersteunen op professionele wijze elke leerling naar hun gewenste doel.

Of je nu gewoon lekker muziek wilt maken, in een bandje wilt gaan spelen of je wilt voorbereiden op toelating bij een Rockacademie of Conservatorium, wij stippelen samen met jou de route uit die het beste bij jou past om het gewenste niveau te behalen. We hanteren een moderne aanpak van muziekeducatie, waarbij, om je te blijven motiveren, het lesprogramma voor een groot deel door jouw eigen muzikale voorkeur wordt bepaald. Wij onderscheiden ons door wekelijkse lessen te combineren met de mogelijkheid voor iedere leerling om deel te nemen aan samenspel. Bands, vocalgroups, drumclinics en gezamenlijke optredens maken standaard deel uit van ons lespakket.
De Popschool van Kielzog Kunstencentrum is evenals de andere afdelingen een bloeiend en vooruitstrevend onderdeel. Naast meerdere goed geoutilleerde doos-in-doos lesruimten beschikt de Popschool over een opnamestudio. Ook uniek bij Kielzog Popschool zijn de regelmatig terugkerende jamsessies, Kielzog On Stage, waardoor je onder begeleiding van ons docententeam op een leuke en interessante manier werkt aan samenspel.

Op de volgende instrumenten wordt lesgegeven in de Popschool:
– Elektrisch: Gitaar, Basgitaar, Keyboard, Piano
– Akoestisch: Saxofoon, Trompet, Trombone
Drums
Zang

Gerelateerde cursussen