Vrienden

Draag je Kielzog een warm hart toe?

Word dan Vriend en geniet van alle extra’s die we onze vrienden bieden.
Kielzog Vrienden krijgen een korting van 5% op een activiteit naar keuze bij ons kunstencentrum en (voor maximaal twee personen) een korting van € 5,00 op maar liefst 15 voorstellingen.

De vriendenkorting voor het seizoen 2017-2018 geldt voor de voorstellingen:
Purper, Katinka Polderman, Weet je nog wel…, Kirsten van Teijn, Het Zandkasteel 13.00 of 16.00 uur, Vezpa Golden Oldies, South African Road Trip, Matroesjka, Sounds of Silence,
The Best of Britain, Jeans, Alex Roeka, Karin Bruers, Di Gojim en Izaline Calister.

In 2017-2018 krijgen vrienden weer de speciale vriendenbrief toegestuurd en organiseren we voor al onze vrienden speciale vriendenavonden in Kielzog, zowel op gebied van het theater als van
het kunstencentrum.
Vriend van Kielzog ben je al voor slechts € 25,00 per jaar!

Vriend worden? Meld je aan, dan kun je meteen gebruik maken van de korting op de geselecteerde voorstellingen. Je krijgt een Vriendenpas thuis gestuurd. Bij aanvang van een voorstelling met Vriendenkorting vragen wij je je pas te laten zien, vergeet deze dus niet mee te nemen!

Je blijft Vriend tot wederopzegging. Rond april 2018 ontvang je van ons een factuur voor het nieuwe seizoen. Vriendenkortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.