Grand Café

Een stijlvol, modern café met uitzicht op een sfeervol plein.

Ons Grand café is van donderdag t/m zaterdag geopend van 11:00 uur t/m 19:00 uur.
Ook tijdens theatervoorstellingen is het grand cafe geopend.

Het grand café is van 12 juli t/m 16 augustus gesloten.

Bij culturele evenementen en voorstellingen is ons café altijd geopend voor een drankje met een hapje. Bij een groot aantal voorstellingen bieden wij vanaf 18:15 uur een theaterbuffet aan. Het buffet bestaat uit diverse voor- en hoofdgerechten en kost slechts € 17,50. Tijdens het bestellen van een kaartje voor de voorstelling krijg je de mogelijkheid om dit als arrangement bij te bestellen. Reserveren kan ook telefonisch via 0598-37 36 55 of via de mail.

We bieden bij theatervoorstellingen ook een VIP borrelarrangement aan. Vanaf 19.30 uur heten we je welkom aan de voor jou gereserveerde tafel met een kop koffie of thee en een lekkernij. In de pauze staat hier je drankje al klaar. Na afloop van de voorstelling staat er nog en drankje klaar met 3 heerlijke warme hapjes. Kortom een extra luxe avondje uit. Kosten slechts € 8,50 per persoon.

Op reservering kunt u met een groep komen lunchen of gebruik maken van een buffet. Vraag binnen naar de mogelijkheden of bel met het Grand Café. Reserveren kan via (0598) 37 36 55 en grandcafe@kielzog.nl

Zakelijk
Wil je bij ons vergaderen, een congres of een bedrijfsfeest organiseren? Neem dan contact op met Ilse Kranenburg via mail of telefonisch 0598-37 35 11. Uiteraard wordt de catering verzorgd door Grand Café Kielzog.