Spelers gezocht familiemusical '1001 Nacht'

Kielzog gaat een eigen familiemusical opvoeren. De musical wordt geschreven en geregisseerd door Miranda Bolhuis. Docent John de Beer neemt de muzikale leiding voor zijn rekening. De voorstellingen worden meerdere keren opgevoerd in de 2e week van de kerstvakantie (begin januari 2019). De repetities zijn iedere week op zondag overdag van half september 2018.

De voorstelling is losjes gebaseerd op de verhalen van 1001 Nacht, maar dan met een hoofdrol voor markante Midden-Groningers uit het heden en verleden.

We zoeken mensen die kunnen acteren, zingen en dansen
Er worden zo’n 25-35 mensen tussen 11 en 101 jaar gezocht die de musical vorm moeten gaan geven; mannen, vrouwen, jongens en meisjes die graag willen spelen, zingen en dansen en bij voorkeur woonachtig zijn in de gemeente Midden-Groningen of de rand daar omheen. Voor de muzikale omlijsting zoeken we musici; een basisbezetting van een pop-band, aangevuld met percussie, blazers en strijkers.

Auditie op 8 juli 2018
Op zondag 8 juli organiseren we audities voor de spelers/dansers/zangers. Je kunt je aanmelden via info@kielzog.nl. Na aanmelding ontvang je informatie over de, voor de auditie, in te studeren teksten en liedjes en de tijd waarop de auditie plaatsvindt. Ook muzikanten kunnen zich aanmelden via info@kielzog.nl. De audities voor de band vinden plaats op een ander moment. Na aanmelding wordt je daarover geïnformeerd.

‘1001 NACHT, VERHALEN UIT MIDDEN-GRONINGEN’ GAAT EEN FEEST WORDEN!

Nieuws Geplaatst op 08 juni 2018