Els Veltheer

Viool, Something Else

Ik heb een grote passie: vioolspelen

Ik begeleid je daarbij met enthousiasme, persoonlijke aandacht en humor in een ongedwongen sfeer.
Zal ik mijzelf even voorstellen? Ik ben Els Veltheer en ben geboren in Leiden. Toen ik 8 jaar was mocht ik eindelijk op vioolles. Dat was op de muziekschool in Amersfoort. Daar heb ik het ontzettend leuk gehad. Ik kreeg er behalve vioolles ook strijkkwartles en speelde in verschillende muziekschoolorkesten.

Aan het conservatorium studeerde ik bij Jeanne Lemkes en Kees Koelmans. Al tijdens mijn studie ben ik begonnen met lesgeven, ik gaf les in Groningen, Veendam en Heerenveen. Naast mijn werk bij Kielzog werk ik in Oosterwolde bij Kunst&COO, in Assen en Vries bij mijn eigen muziekschool ‘Het Strijkersgilde’ en sinds kort in Stadskanaal bij Kunstenschool ZG. Als violiste en altvioliste speel ik bij Filharmonie Noord en de Leeuwarder Bachvereniging. Ik ben concertmeester van het Bachensemble Vries en dirigent/organisator van het Drenths Strijk Ensemble.

Lijkt vioolles je leuk en wil je weten wat je dan doet en leert? In de lessen leer je hoe je de viool en de strijkstok precies moest vasthouden en gebruiken. Met leuke muziekstukjes, spelletjes en de bijbehorende uitleg kom je op een steeds hoger niveau. Als het even kan spelen we samen.

Gerelateerde cursussen & lessen