CD Release GRN Goud

Bert Hadders, Jan Henk de Groot en Erwin de Vries komen met een positief album over Corona
19 mei start de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen met 10% vroegboekkorting. Om het nieuwe seizoen extra te vieren vroeg Kielzog drie Groningse artiesten om nummers te schrijven over de afgelopen tijd. Het resultaat is gebundeld op een cd die vanaf 19 mei gratis te bemachtigen is door vrienden van Kielzog en terug te luisteren op deze pagina.

Geen kommer en kwel
Het waren bijzondere jaren en met name voor artiesten stond het leven stil. Toch was het voor de Groningse artiesten niet alleen maar kommer en kwel. Jan Henk de Groot kocht bijvoorbeeld een ‘nieuwe oude piano’ van de tandarts van Ede Staal en vond dat zo bijzonder dat hij dat als onderwerp van één van zijn twee nummers nam. ‘We hebben alle drie twee liedjes geschreven. De opdracht was om bijzondere liedjes te schrijven over de lockdown en wat de Coronatijd ons heeft opgeleverd. Erwin de Vries schreef een nummer over de tijd voor het gezin en noemde het ‘Dit is wat ik aaltied al wol’

Word vriend van Kielzog en ontvang gratis de cd
Vrienden van Kielzog mogen de cd gratis afhalen bij de ticketbalie van Kielzog in het Huis van Cultuur en Bestuur (zolang de voorraad strekt). Als vriend van Kielzog ontvang je exclusieve tips en andere extra’s. Je kunt voor 5 euro vriend worden van Kielzog via onderstaande button.Luister de nummers hieronder online.