Pop-Up Doe Museum

Steek je handen uit de mouwen en ga lekker aan de slag tijdens het Pop-Up Doe Museum! De theaterzaal van Kielzog staat de hele zomer in het teken van bouwen, kunst en dingen doen.

In het museum kun je de hele dag aan de slag. Daarnaast mag je elke dag meedoen met te gekke kunstworkshops tussen 14:00 en 16:00 uur. Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor! Onder begeleiding is iedereen van 4 t/m 89 jaar welkom in het Doe Museum, te vinden in de theaterzaal van Kielzog (Gorecht-Oost 157, 9603 AE, Hoogezand).

Elke dag workshops van 14:00 uur tot 16:00 uur

Een haai, pinguïn, je favoriete huisdier, een bijzonder mozaïek of je droomhuis? Je kunt het allemaal bouwen met Bricks. We hebben honderden kilo’s blokjes gesorteerd op kleur en soort waar je te gekke dingen mee kunt maken. Denk aan sieraden, een stad van hoge gebouwen, je eigen handtas, een animatiefilm en natuurlijk je favoriete dier! Laat je verrassen en leer Bricks op een andere manier gebruiken dan je gewend bent. Benieuwd naar het volledige programma van de workshops? Klik dan hier.

Theaterweekend ‘Spelen in een Bricks decor’

Op zaterdag 21 en zondag 22 augustus is Bricks tijdens de workshops het startpunt om vanuit theater te maken. Is het de ontplofte speelgoedwinkel waar zich een moord voordeed? Bouw je een kroon en ben je koningin voor een middag? Samen maken we een nieuwe wereld waar Bricks onze bouwstenen zijn. Een wereld waarin alles voortdurend kan veranderen en waar we ons constant afvragen wat het nog meer zou kunnen worden. En weet je wat zo lekker is aan Bricks? Zodra we er zat van zijn breken we het weer af bouwen we weer wat nieuws! Alles wat je nodig hebt is jezelf en je fantasie. We maken samen een kleine presentatie die we aan het einde laten zien.

De workshops op 21 en 22 augustus zijn van 12:00 uur tot 16:00 uur voor iedereen van 8 t/m 12 jaar.

Dagkaart en zomerabonnement (per persoon!)

Ben jij een echte doener? Kies dan voor een zomerabonnement van 10 euro en krijg korting op je dagkaart. Na aanschaf van je zomerabonnement betaal je slechts 1 euro per dagkaart. Liever een dagje meedoen? Koop dan je dagkaart voor 5 euro (scroll naar beneden om tickets te bestellen). Zowel een dagkaart als een abonnement dient per persoon aangeschaft te worden. Gratis toegang voor kinderen van 0 t/m 3 jaar, vanaf 4 jaar en ouder word er entree gevraagd. 

 

Benieuwd naar de stopmotion video van vorige week tijdens de workshop van Yoni Bakker? Klik dan op deze link.