Nieuwe naam Harms Farm Orkest

Harms Farm, het orkest van Midden-Groningen, speelt zondag 26 mei in Fraeylemaborg in Slochteren. 

Het orkest dankt haar huidige naam aan oprichter Harm Pals. Sinds zijn pensionering wordt het orkest met vol enthousiasme aangevoerd door Wim Lever.
Lever: “Ons orkest droeg nog steeds de naam van Harm, maar ja, ik heet Wim, dus dat past niet meer ;-). We gaan op zondag 26 mei in een prachtige omgeving een mooi optreden geven. Op deze middag gaan we ook de nieuwe naam van het orkest presenteren. En nee, dat ga ik nu nog niet vertellen”, glimlacht Lever.

Het orkest bestaat momenteel uit 27 leden en speelt in de bezetting van een klein symfonieorkest met koperblazers, houtblazers, slagwerk, piano en natuurlijk ook strijkers.  Wim Lever schrijft de arrangementen voor dit orkest op maat.

Het orkest speelt zondag 26 mei verschillende stijlen van Moessorgski tot Michael Jackson en van Game of Thrones tot The Phantom of the Opera. Daarnaast is er de première van het nieuwe stuk ‘Sappe’, een verhaal over Midden-Groningen met muziek. Wim Lever is zelf verantwoordelijk voor deze compositie.  De toegang is gratis.