Bouw mee aan Kielzog

We zijn op zoek naar iedereen die een mening heeft over Kielzog

Kielzog is er voor alle inwoners van Midden-Groningen. Kielzog is er voor jou!

We organiseren theatervoorstellingen, educatieve evenementen, kunstcursussen en muzieklessen. Dat proberen we zo goed mogelijk te doen met als doel dat iedere bezoeker, cursist of gast zich tevreden voelt en enthousiast is. Daarom zoeken we continu naar feedback. We willen graag horen als er iets niet volgens verwachting is verlopen, als je ontevreden bent over hoe we zaken aanpakken of als je een idee hebt om iets beter te maken. Samen bouwen we verder aan Kielzog!

Website testers

Is onze website klantvriendelijk genoeg? We willen graag weten hoe jij je weg vindt op onze website. We laten proefpersonen website-gerelateerde opdrachten doen om zo eventuele verbeterpunten voor de website te ontdekken. Ben jij tussen de 30 en 70 jaar en heb jij een uurtje vrij voor ons? Naast een leuke ervaring als proefpersoon krijg je ook nog een gratis vrijkaart voor het theater.

Klankbordgesprekken en meedenklunch

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten met nieuwe mensen die met ons in gesprek willen gaan over Kielzog. Dit zijn ongedwongen gesprekken waarbij je met de directeur, het hoofd marketing en een teamleider in gesprek gaat onder het genot van een kop koffie of een glas wijn (bier mag ook). Na afloop krijg je als dank een kleine attentie. Een variant hiervan is de Meedenklunch. Lijkt het jou leuk om aan te schuiven aan tafel en mee te praten over de activiteiten van Kielzog? We organiseren jaarlijks lunches van 12:00 tot 12:45. Uiteraard trakteren wij.

Meld je aan!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@kielzog.nl.  We nemen daarna contact op voor het maken van een afspraak.