Koopzondag Live

Even shoppen in Hooge Meeren en dan gezellig naar het Grand Café!

In januari, februari, maart, april en mei is het elke koopzondag gezellig bij Kielzog Grand Café. Vanaf 15.00 uur hebben we live muziek en de toegang is gratis. Was het maar altijd koopzondag!

  • Zondag 27 januari: Blues Fuel

    Bluesfuel is een driemansformatie uit Hoogezand en Westerbroek en bestaat sinds begin 2018.  Bluesfuel heeft al menig optreden gedaan en speelt voor 70% eigen nummers. Frontman Wim Mensinga speelt bas en mondharmonica en zingt. Hij heeft in allerlei bands gespeeld, waarmee hij redelijk veel succes heeft gehad. Hij is beïnvloed door John Lee Hooker en Eddie Boyd. Gitarist en zanger Bob Honhoff heeft ook een lange staat van dienst en is een alleskunner op gitaar. Hij speelde in succesvolle bands en is vaak een geziene gast op sessies. Ook heeft hij vaak sessies georganiseerd. Drummer Adolf is het langst actief in de muziek. Hij speelt in een bigband, doet de muziek in de kerk en nog veel meer. Hij heeft gespeeld in de Rockets (Coen Heidema). Hij heeft een eigen drum cd en kan heel veel stijlen spelen.
  • Zondag 24 februari: Mississippi

    Mississippi bestaat uit 6 zeer ervaren muzikanten, die met veel plezier samen op het podium staan. Deze band uit het noorden van het land speelt door heel Nederland, en met enige regelmaat in Duitsland. De muziek die gespeeld wordt is zeer gevarieerd, van gevoelige duetten tot stevige country rock. Traditionele songs zoals bijvoorbeeld van Waylon Jennings, en meer moderne songs als van bijvoorbeeld de Dixie Chicks.Door deze variatie komen zowel de dansers als de luisteraars ruimschoots aan hun trekken. Een optreden van Mississippi is nooit een ‘verplicht nummer’, maar een optreden waaruit duidelijk blijkt dat de band plezier heeft in wat ze doet, en dit ook overbrengt op het publiek!
  • Zondag 31 maart: Anne-Lie Persson
  • Zondag 28 april: Volgt
  • Zondag 28 april: Volgt